Suget i ögonen.

Kära läsare,

Idag åt jag lunch med mina underbara tjejkompisar, till sällskapet hör även en killkompis. När vi sitter där och pratar om ”Gäster med gester” uttrycker han sig och säger: ” Men gud Lena Ph, hon har verkligen det där suget i blicken! ” Vi kollar på varandra och viker oss sedan av skratt. En 40-årig tant med sug i ögonen. Ja mycket ska man tydligen höra innan öronen trillar av, eller tillåt mig säga ögonen. Nej men skämt åsido, kan man ha ett sug i ögonen. Och hur sjutton ser man det i så fall? Har jag ett sug i ögonen? Om man kanske skulle sätta in två sugproppar i ögonen, då borde man ju verkligen ha ett sug i ögonen. Så ett tips från mig alla underbara läsare (framförallt tjejer) sätt ett par sugproppar i ögonen och visar hur sugna ni är.)

Puss&Kram

 

Pssst… Simma lugnt i helgen alla läsare!


Ett nytt ansikte

Nu äntligen har bloggen fått sig ett nytt ansikte, ett studentansikte! Hoppas du gillar den och för dig som brukar läsa så lovar jag att musiken ska bort inom snar framtid!

Ett tack till Fanny som fixat och trixat!

Puss&Kram

En helg med äventyr

Kära läsare,

Efter en helg på ett galet Campus ligger jag nu hemma hos mina föräldrar och tycker synd om mig själv.

I fredags gav vi oss ut på ett helt nytt äventyr, After School. Egengjorda hamburgare och underbar akustisk musik. (Killar som spelar instrument… STORT PLUS!) Efter att ha ätit, snackat och umgåtts så drog vi vidare och kollade på Friends whit benefits. Verkligen ingen film jag rekommenderar. Jag hade nog väldigt höga förhoppningar på den filmen, men den höll verkligen inte måttet. Kvällen avslutades med tv-spels dueller och skratt. Vissa är bättre på att förlora än at vinna och jag kan ju säga att jag är bättre på att förlora. Men jag gör det med ett leende, även om jag önskar att jag kanske vann.

I lördags drog det verkliga äventyret igång, Sjömärket Ht11. För dig som inte känner till den här tillställningen går den till som följande:

Man går runt en sjö i sex timmar (vilket i vanliga fall tar ca 40 minuter) inom de sex timmarna ska man dricka 12 öl/cider för att få alla stjärnor på märket, som du får när du klarat allt. Det låter kanske lite patetiskt men när man är men underbara vänner så spelar det ingen roll, det var mycket trevligt. Även om jag inte mådde jättebra.

Behöver jag säga att söndagen spenderades med att ligga hemma i sängen och glo på film.

Nu taggar jag inför en underbar vecka på Island, och jag hoppas att min kropp hänger med på noterna med. Till dess så blir det tv-spels övade, för att kunna slå mina vänner i det här, plugg och åter plugg!!!

Puss&Kram

 


Ju mer dom spottar, desto blötare blir jag.

Kära läsare,

Hösten drar in över Campus och sätter sina spår i båda kropp och själ. När försvann den varma solen och det mjuka ljumna gräset? Jag hann inte ens reagera på att sommaren kom, men jag antar att det är så det ska vara. Eller? Medan jag går runt och oroar mig för att den lilla solbrännan, som jag ändå lyckats skrapa ihop under sommaren, faller bort så finns det dem som har större problem.

Tydligen är det ”brustna hjärtans höst…” Ibland undrar jag om det är jag som är ”otursfågeln” eller om jag bara råkar vara vid fel plats vid fel tillfälle? Hur som helst så borde jag kanske byta min utbildning till Psykolog utbildningen? Innan har jag alltid haft svar på alla frågor men nu har jag inte det. Min hjärna går på tomgång. De få aktiva hjärncellerna arbetar som bara den medan de andra mest flyter omkring och inte gör ett jota.

Vad sägs om att beskriva livet som att man går i koma? Man ser inte de människor man möter. Man glömmer av vem som är ens riktiga vänner. Vad du än gör, glöm inte bort vem du är!

Puss&Kram

 

Pssst… Veckans låt är : Ju mer dom spottar- Kapten Röd


Mörka moln över Campus!

Kära läsare,

Jag vet inte vad som händer, ett mörkt moln har dragit in över Campus. Kärlek går i kras och människors hjärtan står tomma. Jag vill inte vara manshatare på något vis, absolut inte. Men ibland undrar jag hur de små manliga liven tänker. Den ena ringer mitt i natten och vill ses? Den andra ligger bredvid din sida när du somna men jämte någon annan när du vaknar. Den tredje står plikttroget och väntar på att du ska ta upp hans hand och krama den tills döden skiljer er åt.  Ingen vet egentligen vad de menar. De kan vara jättesöta och snälla men sen är det som att trycka på en knapp och då kommer det där lilla svinet fram.  Självklart ska man inte dra alla över samma kant, det finns killar som är helt underbar och som gör världen till en lättare plats att befinna sig på.

Det svåra är att veta vad de vill få ut av deras beteende, så är det någon som är bra på att läsa av killar så är du hjärtligt välkommen till mitt gäng. Vi kan behöva en sådan!

Puss&Kram



Vem är du? Vem väntar på dig?

Kära läsare,

Vem är du? Vem är du i andras ögon?

Gör dessa två test!

1.       Nämn de fem rikaste personerna i världen.

2.       Nämn de fem senaste vinnarna i Miss Universum-tävlingen.

3.       Nämn tio personer som fått nobelpriset.

 

1.       Nämn tre vänner som hjälpt dig genom en svår tid.

2.       Nämn  fem personer som lärt dig något viktigt.

3.       Nämn tio personer som du trivs ihop med.

 

Jag slår vad om att test två var mycket enklare än vad det första är. Du förstår, det spelar ingen roll om du är bäst i matte, har den snyggaste rumpan. Det enda som spelar någon roll är dina vänner runt omkring dig. Dem kommer finnas där för dig även om du får underkänt i matte eller om din rumpa inte är som du vill att den ska vara. Dem finns alltid där för dig.

För världen kanske du bara är en enda människa...

men för en enda människa kan du vara hela världen.

 


På andra sidan häcken VS Jag kan, jag kan, jag kan!!

Kära läsare,

Livet som student fortsätter och jag tycker att jag sköter det ganska bra. Efter en dag med näsan i boken så avslutas den på bästa sätt. Innebandy, egengjord pizza och film mys med ”På andra sidan häcken” men mina underbar roomis. För er som inte sett den!? Gör det, det kan vara en av de bästa filmer som disney gjort. Ekorren i filmen påminner mig väldigt mycket om tjejen som bor i mitt rum nu för tiden. Men även om killen i VÄXT… ”Jag kan, jag kan, jag kan!!!!”  Över energi!? Skojar du?

Det blir ett litet inlägg idag, eftersom jag suttit inne- Jag kan upplysa er om att det regnar! Jag menar, mitt hår lockar ju sig om jag går ut! Haha!

Livet som student rullar alltså vidare, utan både nr 20 och utan torsk.

Puss&Kram


Student akademiska ordlistan!

Kära läsare,

Efter en vecka som kick-off ledare så kan jag tala om att både kroppen och knoppen är sliten. Även om det nu har gått en vecka som inte innehållit lika mycket festande så har inte kroppen återhämtat sig. Nej istället för att vara frisk så har min kropp visst dragit till sig alla infektioner som går, men inte ska vi hänga läpp för det. Alla gillar väl att någon gång vara sjuk och tycka lite synd om sig själv. Men helt ärligt mina läsare så är inte det något jag rekommenderar. Snarare tvärtom, HÅLL DIG FRISK!

Under de få veckor som jag befunnit mig på campus så har det kommit upp en hel del nya ord. Och för att ni inte ska känna er helt tappade så tänkte jag dra några av dem nu:

1.       Torska= ett ord som används flitigt i min omgivning. Det betyder att ha sexuellkontakt med okänd/känd människa. Så mina vänner torska på!

2.        ”vad-gjorde-du-och-din-torsk-ikväll” – lista! = En lista där allt står listat med nummer. En urfåning grej men ack så kul.

3.       KKP= Precis som det låter. KK- potential!

Kan inte komma på fler ord just nu, men det tillkommer säkert fler i min ”student akademiska ordlista ”.  I morgon statar underbara innebandyn igen, får se om förkylningen tillåter att man krigar lite på plan.  Vi kanske ses där?!

Puss&Kram

 

Pssst… En stor hiss till VÄXT! Ni gjorde vår kick-off vecka till något speciellt! Även hiss till våra UNDERBARA NOLLOR! :D