Svin gris galt, You name it!

Kära läsare

Hur tolkar man ett svin? Ibland är de håriga, ibland är de fläckiga och oftast är de MÄN! No offence, man kanske inte ska dra alla över en och samma gräns. Men oftast så är det så! Ni är svåra att läsa av, ni säger inte mer än vad ni behöver och… ja jag har nog inga ord. Jag menar hur tydlig måste man vara för att få fram det man vill?

Okej, nu har jag skakat av mig min ilska.

Puss&Kram

 


Blek och grå?

Kära läsare,

Mitt huvud känns som ett tuggummi som min elev precis spottade ut. Segt, utan smak och allmänt söndertuggat. Behöver jag säga att hösten är här… Det är kallt och man pracka på sig en massa kläder så man tillslut ser ut som en Michelin-gubbe. Den kropp som en gång i tiden målades brun, är nu blek och grå. Det är ju inte konstigt om man känner sig helt gammal och grå. Vad gör man för att förbättra den här situationen då? Jo,man shoppar nya kläder och spenderar lite tid i solariet så mår man lite bättre.

Jag taggar i alla fall inför helgens äventyr, vilket innebär Pang på pensionatet med familjen! Inte riktigt det äventyret jag skulle vilja ha, men man tackar inte nej till ännu en vit helg. HAHA!

Puss&Kram


Onödiga saker i livet!

Kära läsare,

Tro det eller ej men livet flyter på som vanligt, det händer inte mer än vanligt heller. Men att jag trodde att jag kunde komma ifrån ”tjejsnacket”  om killar, ja det kunde jag ju glömma. För att ta mig till min praktik så åker jag buss med en massa fnittriga tjejer… Aja, hur som helst så var det inte det jag ville skriva om idag.

Idag vill jag fråga varför talar man med olika ord när man talar telefonberoende på vad man har för folk runtomkring sig? Är det för att person ifråga skäms? Eller är det för att det ska vara hemligt? Jag kan inte komma några fler ursäkter. Dålig stil tycker jag! Därför dissar jag det!

Hur som helst så blev det visst ännu ett onödigt inlägg, men men man kan ju inte leverera alltid!

Puss&Kram

Psst. Dagens visdomsord: ”Får man inte pippa dom så får man peppa dom.” Sagt av en underbar tjej.

 

 

 

 


Lyckigt lottad?

Kära läsare,

Om man föds till kille så ska man vara lyckligt lottad. Varför? Jo det ska jag berätta för er:

1.För det första så kan man skippa sminket. Vilket i sin tur leder till att man har några extra hundra kvar på sitt konto som man kan göra massa annat kul för. Dessutom kan man bara krypa ner i sängen, medan jag måste stå och ta bort mitt smink, lägga på ansiktskräm osv.

2.För det andra så tänker inte killar lika mycket som tjejer (till dig som protesterar nu FORTSÄTT LÄS). Vi tjejer är experter på att övertänka och analysera vad enda liten detalj. Om jag inte skulle lagt så mycket energi på att tänka på (killar) allt så skulle jag vara jättesmart.

3.För det tredje så kan man le och hålla käften utan att någon tycker det är konstigt.

Nu ska du inte tro att jag inte vil vara tjej, det vill jag. Det är bara det att det är lite mer komplicerat är vad man kan tro. Så om vi någonsin kommer sent så är det för att vi sminkat oss för länge. Och om jag missar något poäng på en tenta så är det för att jag tänk och analyserat över hur folk (killar) beter sig. Oh jag pratar för mycket, ja då är det för att jag het enkelt är en pratglad tjej.

Så nu vet du lite mer om tjejer, även om du inte ville det.  Nu vill jag bara önska alla som skriver tenta i morgon och i veckan ett fett LYCKA TILL!

Puss&Kram

Psst.. Helgens diss att min underbara rumskamrat inte befann sig i min närhet.


Studentblogg byter namn till Skvallerblogg!

Kära läsare,

Är det bara jag eller har ni också missat att Laila Bagge har varit gravid, lägg märke till HAR VARIT. Hon har nämligen blivit mamma och det här tar nu upp hela nöjesvärlden. Jag vill inte vara bitter på något vi men är det inte lite sorgligt att hela världen vet det nu. Dessutom hörde jag att hon bara skulle vara hemma en vecka, för nästa fredag ska hon sitta i Idol juryn igen. Det är ju helt sinnessjukt, när man väl bli mamma så vill man väl inte jobba de första veckorna? Eller? Men vad vet jag, jag är ingen mamma och kommer inte bli på ett bra tag. PeppaPeppa!

Puss&Kram


Är han rätt för mig?

Kära läsare,

Jag har velat, jag har funderat på om det är rätt. Om det verkligen är så här jag vill ha det eller om et är så ni vill ha det? Är det verkligen mitt hjärta som slår så hårt och fjärilarna som fladdrar runt i min mage?

Efter att ha varit ifrån Campus så kan jag säga att jag saknar att ”leka psykolog” med mina tjejkompisar. ”Är han rätt för mig? Ska jag skriva ti honom på facebook? Han svarar inte vad menar han då? Hans kompis är ju söt, jag kanske ska satsa på honom istället?” Ja, dessa frågor återkommer dagligen i Brittas fritidsgård. Jag vet inte varför de frågar mig, den enda erfarenheten jag har är mina romantiska filmer och dem stämmer ju ändå inte med verkligheten. Men efter att ha svarat på samma frågor i fem år så vet man svaret på de flesta frågor, jag antar att det är därför som de kommer till mig.  Till er killar som läser det här och under ar om det verkligen går till så här, beter sig tjejer så? Ja det gör dem, det här är sanningen!

Till alla tjejer som läser. För två veckor fick jag ett tips av en killkompis som hjälpte mig. Först tyckte jag att han var orättvis. Men tipset var: ”Överanalysera inte så mycket, det tar dig ingenstans.” Jag måste säga att det här tipset har gjort att jag sett världen ur ett annat perspektiv. Så tänk på det!

Puss&Kram

 


Nu äntligen är mitt gamla jag tillbaka!

Kära läsare,

Stanna upp ett tag och ta ett djupt andetag, andas ut. Nu kommer allt bli bra igen. Även när det mörkare ut än vad det brukar. Även om allt går emot dig så lovar jag att det kommer att släppa.  Det är längesedan jag vaknade upp och kände hur lycklig jag är och hur bra jag mår. Igår vaknade jag och tänkte: ” Nu äntligen är mitt gamla jag tillbaka.” Mitt leende spred sig på mina läppar. Leendet smittar, möter du dina medmänniskor med ett leende så gör det dagen lite ljusare, även om det regnar.

Jag har min efterlängtande praktik nu, helt underbart. Det är den här verkligheten som gör att man förstår varför man utsätter sig för helvetet i skolan.  Mina elever är mer än underbara, de möter mig med öppna armar och ser mig för den jag är och inget annat.

Ditt uppdrag den här veckan är att hitta de som gör dig til vad du egentligen är.

Puss&Kram

Psst. Ett stort lycka till, till alla er som skriver tentor i veckan!


Under, över, framifrån eller bakifrån?

Kära läsare,

Vissa gillar det bäst när det är nära, vissa när man har ryggen emot och andra när man känner den värma andedräkten mot ens panna. Hur sover du?

Eftersom det är ont om lägenheter på Campus så delar jag och en av mina bästa tjejkompisar rum, vilket inkluderar även sängen. Men härom kvällen när vi skulle sova kom vi fram till att vi precis ”gått upp en nivå i vårt sov- förhållande”. I början var det väldigt nära, till att sen kunna ligga med ryggarna emot varandra. Men härom kvällen låg vi faktiskt med huvudena mot varandra utan att någon av oss tyckte det var jobbigt. För två månader sen skulle jag aldrig säga att vi skulle kunna ligga så. Båda hatar det. Visst är det  fantastiskt vad lite man har att skriva om så man måste skriva om hur man sover.. Haha!

Hur som helst så gör jag allt annat än vad jag borde, vilket är att plugga inför morgondagen tenta. Usch! Kommer ändå får göra omtenta så spelar roll! Snart blir det ett varv med min vän dammsugaren och moppen, sen ett inte lika välförtjänt men ack så skönt bad. J

Puss& Kram

 


Böckerna springer iväg med min tid!

Kära läsare,

Tiden springer ifrån mig och jag antar att det inte bara är jag som önskar att dygnet kunde ha lite fler timmar. Idag har jag spenderat 11 timmar med hemsk litteraturhistoria, inte så väldans roligt. Så eftersom jag inte varit utanför bibliotekets dörrar idag så får jag väl snacka om det som finns innanför…Böcker!

Nej jag lovar att jag inte ska snacka om böcker, men helt allvarligt så är det inte så mycket annat som snurrar i min hjärna just nu. På lördag hoppas jag på att kunna släppa det för ett tag i alla fall. Nu blir det film mys med mina tjejer.

Puss&Kram

Psst… Att bo fyra tjejer i samma lägenhet så påfrestande för både kropp och själ. HAHA!


Boys Boys Boys...

Kära läsare (och andra typer för den delen med)!

Jag blir så förbannad! Jag vet att det inte är något att hänga upp sig på men… okej nu kommer det, mitt L på tangentbordet har fått någon slags infektion så man måste ta i för kung och fosterland för att det ens ska bli någon bokstav.

Hur som helst så var det bara en parantes! Dagen idag har spenderats hos kiropraktorn, inte riktigt så glada nyheter som jag hade önskat. Ett ganska snett bäckenben, i värsta fall diskbrott. Suck! När ska jag hinna ta han om mig själv?  Tur att Anna var med, hon lättar upp mitt liv. Tre timmar i bilen och inte ett vettigt ord kom ur våra munnar. Killar, kilar och killar… Konstigt att det finns så mycket att säga om så lite.

Hur som helst, tentaplugg hela veckan! Vilket innebär att det lär hoppa lite grodor ur fickornas mun!

Puss&Kram

 

Pssst… Har en halvt man/kvinna i min säng nu!? :S


Är dina bröst fasta, stora men samtidigt mjuka?


Kära läsare,

mina kompisar slutar aldrig att förvånar mig. När man minst anar det så hoppar det en groda ur munnen och snacket är i gång. Jag menar alla gillar inte diskutionen om bröst, speciellt inte när det är om ens egna bröst inför människor som absolut inte har något med mina bröst att göra. (Och till dig som tänker ett "..eller..?" så tänker du fel.) Men det är bara till att le och vinka, antar jag.
Nog om bröst!

Ledsen att inlägget idag är ett lamt sådant, men har inget att skriva om. Hoppas att du fick dig ett litet skratt i alla fall!

Puss& Kram

Psst...  Anna skedar mig ovanifrån... inga kommentarer!


Är min favoritställning 69:an?

Kära läsare,

Jag vet inte om det bara är jag men visst är det jobbigt att snacka sex med människor man inte känner? Eller är jag den enda människan som tycker det? Igår hamnade vi hos ett grabbgäng, som vi har hängt med en hel del nu sista tiden, var av samtalet SEX kommer upp (som alltid!). Med ett gäng killar som jag inte känner särskilt jättebra så känns inte sex-frågan jätterelevant, redan då dyker rodnaden upp på kinderna.  Min tjejkompis uttalar sig: ”Nej just de, du tycker det är jobbig att snacka sex.” Var av samtalet urartar sig och frågan lyder: ”Vilken sexställning gillar Britta mest? ”. Vilket leder till att jag bara ville sjukna genom marken ner till källaren. Hur sjutton kommer man över denna ”snacka-sex-fobi”?  Något måste göras och det är snart!

Efter kvällens utgång har jag lärt mig en grej, hur mycket man än kämpar så blir man aldrig nöjd med det man får. Jag önskar att man kunde vara nöjd med det man har och bara se de bra sakerna, men människan är en lusig figur som väldigt enkelt ser de negativa och mörka sidorna. Hm, aja en liten djup tanke så här på lördagsmorgonen.

Puss&Kram

Pssst… Bjöd mina underbara flickor på nybakade frallor och go-frukost!