Bimbo, så fan heller!

Kära läsare,

Eftersom jag tydligen framhäver min personlighet som en tjej som är på desperat jakt efter min sanna kärlek och en svävande bimbo som bara tänker på skor (ta inte illa upp) så tänkte jag att du nu ska få reda på sanningen bakom min personlighet… Jag är gift! Nej, jag ska skoja bara. Haha! Det hade ju i och för sig varit lite kul, men nej!  Så vem är egentlige jag?

Jag skulle beskriva mig som en person som älskar att stå i centrum och som gärna tar plats. Jag har nog alltid varit lite av klassens clown. Charmigt ? (njae)  Samtidigt som jag kanske framstår som en extremt oseriös och flummig tjej så är jag väldigt seriös och eftertänksam.  Jag har en lätt personlighet och har inga problem med att träffa nya människor, eller jag blir nog lite blyg.  Jag har mitt barnasinne kvar och kommer alltid att ha det kvar.
Saker du borde veta om mig, som du säker inte vet, är:

- Jag var (är) en hästtjej, eller alltså jag har haft häst och så. Inte att jag är ett sto. HAHA!

- Jag började inte dricka alkohol försen jag fyllde 18 år.

- Jag var (är!) väldigt engagerad i kyrkan hemma. Otippat, speciellt till dig som bara tror att jag älskar skor och killar! 

- Jag är inte på desperat jakt efter mannen i mitt liv, men jag skulle inte säga nej om han plötsligt stod framför mig.

- Jag överanalyserar al(ltid)drig sådant som killar/tjejer säger eller gör. Allt ifrån vilka skor de har på sig till vilken röst de säger ”hej” med.

Hm, ja lite information om vem jag är. Jag antar att du ändrat bilden av mig, lite i alla fall. Jag är inte riktigt den där blåsta bimbon med högklackadeskor som bara ser killar i baröverkropp var jag än går. Nej, jag är faktiskt en väldigt social, omtyckt (om jag får säga det själv) och glädjespridande person. Så till dig/er som tror att jag är en bimbobrud SLÄNG ER I VÄGGEN!

Kärlek B 


Desperat?

 

God morgon kära läsare,

Jag antar att jag borde tacka för tipsen och egentligen säga ”jag är inte desperat!” men det kanske jag är. Eller nej, det är jag inte. Jag är för sjutton tjej! Det här är kanske ingen ursäkt, men som tjej tar man alla ursäkter som finns. Jag är glad för era svar och det här gäller inte bara mig utan typ HUR MÅNGA SOM HELST som inte vågar ta det första steget.

För det är ju det, det första steget som är jobbigast. Vad ska han/hon tänka? Tänk om han/hon säger nej? Jag skulle bara vilja säga ” Men herre Gud, det är bara att fråga” men varför får man då tunghäfta så fort man är i närheten? Varför säger man fel saker?

Igår tittade jag på en film, Beauty and the briefcase. Den handlar om att man ska stryka saker på listan. Lisan, tänker du? Ja, alla har någon gång berättat hur de vill att deras drömkärlek ska se ut.  I filmen menar de på att det är han som inte är något på listan som är The One.  Hm, filmen har säkert en poäng. Dock har jag inte lyckats se den en. Men jag analyserar och försöker hitta en bra analys.

Kärlek B

Psst.. Huskurer mot feber och halsont tas gärna emot!


Hur fångar jag hans uppmärksamhet?

 

Kära läsare,

Vad gör du om du verkligen, verklige, vill att han ska se dig? Du försöker få hans uppmärksamhet men det funkar inte. Han ser dig inte. Du skulle lika gärna kunna stå på en klippa och hoppa. Han skulle inte märka. Du ka ge han hur många komplimanger som helst. Han ser dig fortfarande inte. Så vad borde du göra? Jag vet inte. Helt ärligt så vet jag inte! Hur vill killar bli sedda?

1.Komplimanger?

2. Att ignorera honom?

3. Förföra honom?

4. ”Råka” spilla ut något över honom. Skratta och slänga med håret?

5. Bara ta tag i situationen?

Snälla berätta för mig hur man får en killes uppmärksamhet?

Kärlek B


Kaos i Kapernaum, i mitt hjärta och vem är egentligen Mr Right!?

Kära läsare,




Jag antar att jag borde göra någon slags uppföljning av mitt förra inlägg? Jag fick väldigt många kommentarer på inlägget, Mr Right.. Vissa mer positiva än andra, jag och mina tjejkompisar har snackat om det här nu i efterhand. Vem är Mr Right? Mitt svar är: ” Han som är den rätte för dig är inte den rätte för mig. Vi har helt enkelt olika uppfattningar om vad som är Mr Right.” Jag tror att det är bra att vi inte alla har samma önskemål på hur vår drömkille/tjej ska se ut eller vara.



Jag och min kombo har helt olika tankar om vad som är perfekt. Jag tänker inte gå in på detaljer, eftersom det här inte är någon kontaktannons utan en blogg. Men jag bara menar, om alla skulle gillar samma typ så skulle det bli kaos!


Till dig som tror att du hittat Mr Right men han ser dig inte. Du försöker göra allt för att han någon gång ska se dig för den du är. GLÖM HONOM! Jag vet att det är som att sticka en kniv i bröstet och helt ärligt så vet jag att det inte funkar. Men det är värt ett försök.  (Det var min hjärna som pratade och nu till vad mitt hjärta säger). Varför glömma någon som är perfekt, våga visa att du gillar honom/henne. Ta steget, gör misstagen men ta dig tillbaka efter! Du är värd honom/henne! Jag lovar!

Kärlek B

Psst… Vad glad över det du har, men slutar inte kämpa för att få det du vill ha!


Var hittar man Mister Right !?

Kära läsare,



Var hittar man en kille som kallar dig vacker istället för het, som ringer tillbaka om du lägger på luren, killen som håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover. Vänta på killen som kysser dig i pannan, killen som vill visa dig för hela världen. Killen som håller dig i handen framför hans vänner, han som alltid påminner dig om hur mycket han bryr sig och hur lycklig han är för att han har dig.

Jag vet inte om jag är helt ute och cykla men är det inte så alla vill att ens partner ska vara?  Eller är det bara jag som drömmer att Mister RIGHT finns där ute? Hur som helst, om alla vill ha en person, som beskrivs ovan, så borde det ju finnas sjukt många bra killar/tjejer? För precis som det står i bibeln ”så som du vill att andra ska vara mot dig så ska du också vara mot dem.”  Om alla tänkte så här så skulle världen inte se så mörk ut, människor skulle inte hata och kärleken skulle spridas som fröna på en maskros gör när det blåser.

Så ditt uppdrag idag: Testa att vara ödmjuk, snäll, lojal, trevlig…. You name it!

Kärlek B


Rumpan är påväg bort!

 Kära läsare,

Jag vet att det har varit lite fattigt på inläggs-fronten, även om jag ser att några trogna läsare hänger kvar och läser. Men tiden har gått till en massa annat.. Okej, kanske inte en massa annat… Men fokus har legat på träning.

Jag och Anna har börjat en diet, fast vi har i och för sig använt oss av dieten i 1 ½ vecka nu. Den heter ”Dukan” och innebär att man bara får äta protein de första 5-10 dagarna sen får man lägga till grönsaker. Jag tänkte precis samma som du, ”det funkar ändå inte”. Men det gör det faktiskt. Mitt sötsug har försvunnit, lika så 5 extra kg och mer kilo ska det bli. *Lycklig!*

Samtidigt som vi drog igång dieten så började vi även träna. Jag älskar verkligen träning! Men jag kan ju säga att måndagens muskel-pass känns i både rumpan och i armarna. Pjuuu!

Nu har du fått en, ganska jättetråkig, uppdatering av vad som händer i mitt liv. På lördag är det KICK-OFF grupps uttagning, vilket innebär fest, skratt och jobbiga frågor… Mohahaha!

Kärlek B


One guy or The guy?

 

Kära läsare,

Idag tänkte jag på två uttryck… He is just not one guy & He is just the guy.

Egentligen uttrycker väl dessa två meningar samma sak. Om du är kille så skulle du definitivt säga att de gör det. Jag menar inte att vara nedklankande på killar, inte alls... Men ni ser inte riktigt det som vi tjejer ser. Vi ser så sjukt mycket! Egentligen är det väl inget bra som vi ser, utan vi (jag) analyserar mest. Hur som helst, vad är egentligen den stora skillnaden mellan dessa meningar? Är det någon skillnad?

Jag tror att He is just not on guy betyder att han inte är vem som helst, men ändå kan han inte få tiden att stanna eller få ögonblick att upprepas. Han har ”det ”men inte ”det där”.

Däremot den andra meningen He is just the guy... ja, det är han som får tiden att stanna. Det är han som får mig/dig att se allt från den ljusa sidan.

Så vem är det du träffar, one guy eller the guy?

Kärlek B