Fjärilarna lever sitt eget liv

Kära läsare,

14,20
Det ska mycket till för det ska bildas ”nervösa fjärilar” i min mage, men nu kan jag säga att de flyger hejvilt. Inte nog med att de flyger, min hjärna har satt i gång tankar som inte går att få stopp på.

I vanliga fall skulle jag vara glad om min hjärna tänkte så mycket, men nu vill jag inget hellre än att den ska sluta tänka. För dig som inte hänger med i mitt liv, så sitter jag nu på tåget på väg till campus närmaste granne. Behöver jag säga mer? Det är alltså till en kille jag ska till.
Tänk om det bli en pannkaka? Eller om han ångrar sig helt och tycker att jag är en hemsk människa? Gaaah! Varför övertalade ingen mig att stanna hemma?
Gud, jag tror min lunch är på väg upp.

17,14
Pjuu, jag kan andas ut. Vet du hur fort två timmar går? Sjukt fort! Jag var riktigt nervös när jag gick av tåget, men så fort jag fick syn på honom så infann sig lugnet hos mig.  Jag vet inte , men det kan vara så att jag malde på med allt mitt snack. Men jag tror att jag klarade mig ganska fint.

Sammanfattningsvis har eftermiddagen varit helt perfekt, pratsam och en och en annan kram.

Nu sitter jag på tåget på väg hem med ett leende på läpparna och är jag lite fånig om jag säger att doften från hans parfym fortfarande finns kvar på mitt linne?

Gaaah! Nu är jag lycklig och kan fortsätta med mitt tentaplugg, festande och hm… flörtande!

Puss&Hej!

Pssst, tänk att en kram kan ge ifrån sig så mycket bra saker. Så gott folk, gå ut och kramas! :D


Blottande Bh:ar på biblioteket

Kära Läsare,

Jag måste be om ursäkt för att det har varit dåligt med nya inlägg i bloggen, men det har varit ganska fullt upp med skolan och lite annat.

Från att ha haft en lugn helg till att plötsligt bli inkastad i en hektisk vecka. Timmarna som har spenderats i biblioteket går inte att räkna på mina fingrar, inte ens om jag tar hjälp av mina tår får jag ihop rätt antal. Men mellan alla seriösa bokstäver som flyger ur min hjärna,( dock inte bokstavligen talat, tur det) för att hamna på en av alla hemska hemtentor jag har denna vecka, så har det förekommit en hel del snack. Såklart är det killsnack, jag menar hallå! Vi är tre tjejer som pluggar ihop!  Eftersom vi alla tre är omöjliga att få tysta på så kommer jag bara att ta med de mest mumsiga delarna, vilket är:

1.)    I veckan har det visats ovanligt mycket hud på biblioteket. Inte vet jag om det är för att det är försommar och människor är väldigt sparsamma med sina kläder? Eller så kan det vara för att en tjej i gänget skaffat en kille, med hög potential till att bli hennes pojkvän, då hon inhandlat lite nya underkläder! Ja jag vet, vi är tokiga! Men ack vad skratt det blev!

2.)    Jag pratade just med en vän som var i stort behov av min hjälp (eftersom jag är awesome på killar). Jaha tänkte jag hur illa kan det vara då? Jag kan avslöja så mycket som ”TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ” + hennes ”ragg”.  Jag skrattade nog lika mycket som du gör just nu! Haha!

3.)    I tisdags mötte jag ”spanet” på biblioteket (förstår ni att jag spenderat all min tid där). Jag vet inte vad han vill säga med sina blickar?? Fast helt ärligt, mina tanka har varit på helt annat håll denna vecka.

Ja vart har då mina tankar varit, förutom vid datorn med allt plugg? Ja kanske blir det mer av den varan i morgon eller på lördag. För jag ska nämligen åka och träffa en nybliven vän. Spännande, annat kan jag inte säga än att önska mig lycka till!

Puss&Kram

Psst. Ledsen att det inte blivit något referat av Ligga med p3 är, det kommer!


Ligga med P3

Kära Läsare,

Det har varit en helg med mycket sol som nu har lämnat oss. Jag vet inte om man kan säga att man uppskattar påsken lika mycket som man gör när man är liten, men ack vad kul jag har haft. Jag är inte säker, men solen har ju gjort sitt om man säger så. Den har målat de svenska kropparna bruna och det har bara sprutat C-vitaminer in i våra hjärnor. Det har det i min  i alla fall.

Jag är ledsen över att behöva säga att innebandyn idag var inställd, jag vet och jag hoppas ni gråter tårar med mig. Men för att lätta upp stämningen så kan jag säga er att jag mötte en väldigt trevlig ung man i helgen. Så ”gråt inga tårar mer för mig”…

Mer detaljer kommer längre fram i veckan! Belive me! Till dess, njut av vädret! Jag menar ni måste ju komma upp i samma färgskala som mig! Haha (inte självgod eller så).

Puss&Kram

Psst… En killkompis tipsade om hans favorit program Ligga med P3, det går mellan 23-24 på vardagarna. Kanske ska man ge det en chans? Eller kanske INTE!! Får se om jag lysasr i veckan och skriver ett litet referat!


Heja Heja

Kära Läsare,

Det vankas påsk på Campus. På gator och torg står det påskris med fjädrar av alla dess färger. Man känner hur glädjen sprudlar genom hela kroppen och som om inte det skulle räcka så är det varmt och soligt ute. Hur underbart är inte det?  Campusbo flyttar ut ur sina kalla och hårda lägenheter för att tillbringa sina eftermiddagar i solen och värmen. Livet leker, eller?

För en student lekar aldrig livet. För två dagar sen tog jag mod till mig och skrev till The span, på facebook så klart. Men det hör egentligen inte till. Hur som helst, frågan löd om han ville hänga med och grilla (med sitt gäng såklart) med mina vänner. Inte för att jag trodde att han skulle dyka upp men man kunde ju alltid hoppas. Det var ju inte precis någon date eller så, utan mest för att bara hänga och chilla. Men han tyckte väl att det var fel eller något. Hur som helst livet går vidare…

Så vad är nästa steg? Jag menar nu har jag sagt mer än hej, skrivit till honom på facebook och ja… Jag har kanske inte fört någon riktig konversation precis, men det är det här med att prata. Han är ju så söt så jag fastnar vid hans leende och sen är det kört.

Men men, heja heja!

Nu tar jag paus från studentlivet och åker hem till mor och far.


Desperat hjälp sökers mot nattfjärilar och flörtproblem!

Kära Läsare,

Jag är i stort desperat av hjälp! Jag kan inte flörta. Hjälp, hur gör man? Vad säger man?

Så fort solen dyker upp på himmel så flyttar alla studenter ut på de gröna områdena. De har med sig sina grillar, brassestolar och musik. Visst låter det helt fantastiskt! För er som inte kan känna känslan så kan jag säga att den är en fantastisk känsla!

Fast till de läsare som följer bloggen så vet jag att ni inte är ute efter något inlägg om sol och värme, ni är ute efter detaljer. Detaljer om The Span! Har jag inte rätt?

Jag är på det stadiet där man hälsar och jag får nog allt till att låta bättre än vad det är. Men dessa blickar kvarstår. På vägen hem ifrån innebandyn (som är stället där vi ses) så mötte jag honom. Min vän som va med hon skulle spana in honom lite extra för att se om han va något kap. Då upptäckte hon att han tittade upp på MIG ,kollade ner för att sedan kolla upp igen. Som tjej är detta en signal av att man vill hälsa, man vill mer? Visst? Men the big question is… menade han så?

Snälla, jag är inte bra på att prata. Eller vänta, prata är min grej, men inte på det här sättet. Tänk om allt skiter sig. Så snälla du ge mig tips och idéer! Jag behöver all hjälp och stöd som går att få!

För att avsluta detta inlägg med något bra så väljer jag att dela med mig av något personligt! För er som väntat i en evighet, det känns som det, så ör nu min favorit man ÄNTLIGEN tillbaka! Imorgon kl 21.00 på fyran sitter jag bänkad framför HOUSE! :D

Puss&Kram

En student som har brist på talet!

Psst.. Fick idag höra på Campus att Ekonomer har fobier för nattfjärilar! Och jag som trodde de var matchomän! xD

 


Alkohol framkalla känslor?

Kära läsare,

Vem har egentligen sagt att studentlivet bör levas enkelt? Inte är det jag i alla fall. Efter en enormt rolig och trevlig kväll på campus pub, dock bakom bardisken, så slutar den med väldigt nakna scener i en bastu. Tanken som just for igenom mitt huvud va, ”shit hur lyckades vi med detta?” En bra fråga, mycket alkohol tror jag är svaret på denna fråga. Eftersom jag tog initiativet att lära mina nya utländska vänner en sång som denna: ” Denna flaska den ska vandra frän den ena till den andra, låt den gå, låt den gå. Låt den aldrig stilla stå.” Under tiden man sjunger dricker man ur en flaska med sprit.  Baja Päron blev våra nya vän som dog ut efter bara 20 minuter, men kul hade vi. När mitt armbandsur slog halv åtta på morgonen hade jag varit uppe i ett dygn utan sömn, men inte tog festen slut då.

Halv elva var jag hemma för att direkt följa med mina andra polare för att försöka stoppa i mig någon matbit. En student som är SJUKT trött och väldigt alkoholpåverkad, ja kanske säger det en hel del om hur det gick med den maten.

Men mina vänner jag kan trösta er med att denna olyckligaLYCKLIGA historia har ett bra slut.  Det blev en kort powernap i brassestolen för att sedan bege sig till nästa nations grill/mys kväll. Och som plåster på såret att det varit en hård helg så står han där. Killen med den stora K:et! För er som följer mitt ständiga spanande undrar säkerligen nu, vad hände? Gav han några blickar?

Det kan vara ett önsketänkande, men blickar möttes och de är väldigt svårtolkade. Har han läst? Vet han att han är spanet? Alla de frågor strömmade in i min lilla hjärna och medan jag försökte finna ett svar så kunde jag ju inte undgå att spana lite. OMG, jag säger bara en sak, ÖGONGODIS!

Snälla läsare, hur ska jag börja prata med honom? Hur lär jag mig att flörta? HJÄLP!!Jag hoppas verkligen att du orkade läsa hela inlägget och jag hoppas att du KOMMENTERAR!

Puss&Kram

En helt tokig men ack så rolig student!

Psst… Om du, spanet, läser detta så blir inte rädd.. Ta första steget, så kan jag ta det andra steget.


Nostalgi.

Svisch svisch svisch, hopprepet slår mot backen, mellan svischen så hoppar barnen.  A B C D E F och på bokstaven F trasslar sig repet runt en av tjejernas fötter. Nu är problemet vad det är för namn de ska välja.

Filip, säger den ena tjejen.

Nej, Fredrik, säger den andra tjejen.

Tillslut enar de sig om att ta namnet Filip och så börjar ramsan medan tjejerna hoppar dubbla jämfotahopp.

”Filip Filip älskar du mig, svara ärligt ja eller nej. ”

Takten som hopprepet snurrar i ökar när de börjar säga ja,nej,ja,nej…

Om det inte ger dig någon nostalgi så får i alla fall jag det och samma rodnad som steg på mina kinder, när jag hoppade denna hoppreps lek på mellanstadiet, steg nu på tjejernas kinder när de diskuterade vem som är kär i vem. Vill man inte alltid vara barn och slippa att tänka på de jobbiga vuxensakerna? Men mina vänner, man blir tyvärr vuxen. Men vem säger att det svischande ljudet inte kan ta dig några år tillbaka i tiden?

Så ge dig ut och ta dig tillbaka i tiden.

Puss&Kram

Psst, SM GULD till det bästa laget! :)

 


Lugnet efter stormen.

Kära Läsare,

Efter en panikartad kväll där många tankar snurrade runt i mitt huvud, så känns det bättre idag. Det är ju inte ens säkert att han läser det jag skrivit. För honom kanske jag är en droppe i havet eller så läser han men bryr sig inte. Jag är ju ingen jobbig typ bara för att jag skrivit om honom? Hur som helst livet går väl ut på att chansa?

Jag har beslutat mig för att fortsätta skriva om the span. Dagens STORA nyhet är att en god vän till mig ska flytta till sommaren. Det är jättekul för henne men ännu bättre för mig, dels att hon flyttar närmre mig och dels för att hennes nya granne är the span. Så ja, det kommer att spenderas flera timmar i hennes lägenhet till hösten! Haha För de bor nämligen dörr i dörr (man säger nog inte så, men du förstår).

Så jag borde kanske ta tag i mitt liv och börja prata med honom på riktigt, men vad sak jag säga? Hur pratar man med en kille egentligen? Har du några tips, så kommentera gärna. Behöver all hjälp man kan få.

I hopp om att få uppleva fler knasiga och roliga upplevelse som student så stänger jag nu ner datorn för att ge mig ut i Campusvärlden. Haha

Puss&Kram

 


SpanKaos!

Kära läsare,
jag har en bra och en dålig nyhet. Vilken vill du höra först? Eller egentligen är det väl bara en dålig men den är kanske är lite bra med..
Men okej, håll i hatten för det här blir en historia som kommer få dig att dra på läpparna och du som känner mig ja du kommer säkert tänka att det är så himla mig att göra detta.

Efter lång eftertänksamhet och lite grupptryck ifrån mina så kallade vänner, nejdå ni är underbara.
Hur som helst så tog jag tag i mitt liv och la till detta span på facebook, jag menar vi känner ju varandra lite.
Efter en alldeles för kort tid kommer vi på att han faktiskt kunde läsa min logg och det leder ju till att han här med kan läsa min väldigt intressanta blogg. Den tanken som just nådde till dina små grå celler, ja den slog mig med och jag ville bara sjunka genom marken.
Men det får bära eller brista.. Jag menar, inte ska jag väl sluta spana eller blogga? Eller?
Skriv en kommentar så vet jag vad du tycker..

Nu blir det till att vila upp de små grå inför i morgon.

PussÅHej

Killfobi?

Kära läsare!
Någonting har hänt med mig de senaste veckorna, jag kommer aldrig erkänna att jag blivit kär. Faktum är att jag inte har det. Man kan inte bli kär i en helt främande människa, men om jag inte förblir en mes så kanske jag,någongång, vågar ta mod till mig och prata med detta span.
Men eftersom jag lider av någon slags "jag-tycker-om-killen-och-då-kan-jag-inte-prata-med-honom" fobi så kommer det förmodligen inte att inträffa. Haha

Varför jag har sådan tanka innanför pannfästet idaa är för att jag precis kollat på ett program på tven om en tjej som lärde sig komma över sin rädsla.. Väldigt roligt program det där!
Hur som helst, dit kommer nog inte jag iaf.
Vart jag kommer är, idag, till jobbet!

Förresten, kanske att det snart är dags att lägga till denna fantastiska kille på facebook? Eller vad tycker du?
Är det för vågat?

Puss&Kram
Tjejen med en liten killfobi!

Idag blev jag av med oskulden!

Kära Läsare!
Det är inte så personligt som det låter, jag lovar. Kanske blir du besviken eller glad!Jag skulle verkligen hoppas på att du blir glad över att det inte är riktigt som det låter. Utan nu handlar det om att jag för första gången i mitt liv har ätit sushi. Jag måste säga att jag är positivt överraskad! Tänka sig att rå fisk kan smaka så bra ändå, men för alla er sushifan måste jag säga att nästa gång blir det något annat!

Till dig som vill veta någon om alla roliga, pinsamma och alldeles underbara möten med The Span så har jag tyvärr inga nyheter. Han är som uppslukad av denna jord, dömd att inte stöta ihop med mig på stan, på bussen eller i biblioteket. Jag vet, jag gråter lika mycket över detta som ni. Men nu är det inte mer än fyra dagar tills nästa gång jag får se en lite skymt av denna gudomliga man* (host) kille. WHAT! FYRA DAGAR?!?! Vet ni hur mycket som kan hända på just fyra dagar?
Eller här ute där jag befinner mig är det kanske mer att under om det ens sker något på fyra dagar.. Men på Campus jag där kan allt hända eller varför inte dra upp hela världen i detta lilla projekt?

Så ja, jag gråter krokodiltårar över detta.. om någon har en lösning skriv gärna den i kommentarer!


Det var allt för denna gång!
TackÅhej lever...pastej! (Ööönej!) xD

Förresten dagens HISS till Mamma Linnéa! :)

Ett glamoröst liv på Campus?

Nåväl mina vänner, livet på Campus kanske verkar som något glamoröst studentplace där man festar och lever livet. Jag ska tala om för er dödliga människor att så himla underbart är det inte varje dag. För att bara ta ett exempel så varför inte ta dagen idag.
Idag regnar det , vilket innebär att man försöker vara så aktiv som möjligt när det gäller pluggandet. Eftersom ingen vill vara ute  i det trista april vädret. Detta resulterar i sura och trötta miner eftersom man inte är ute något och för att man inte samlar någon energi alls. Detta förs vidare till de som är i ens närhet. Det betyder då att allt blir en ond cirkel.
Så idag är Campus allt annat än glamoröst!

Om två timmar ska jag och min rumpa bege oss till dagens träningspass. Underbart? Nja..
Tills dess blir det till att läsa, läsa, läsa och åter läsa.. Jag menar vem tröttnar på att läsa efter att ha suttit med dessa böcker sen halv två?  Baah!

Ha det bra och kryp ner undertäcket med din käraste och mys! :)
Själv hoppas jag inerligen på att jag möter mitt span på gymmet..

Puss&Kram


Spaning på stan..

Spaning på stan.. Eller tillåt mig säga spaning på biblioteket! 
Ja mina vänner, så sant som det står svart på vitt i denna blogg så har det skett spaning på biblioteket idag.
Jag har till och med utbytt några få leende, och Omy God vilken underbart leende!
Mitt eget leende satt kvar på min läppar i timmar efteråt  eller vänta jag sitter fortfarande och ler för mig själv.
Inte nog med att han nu är i min närhet väldigt ofta, utan nu hemsöker denna underbara man (eller nej man kan jag nog inte säga att han är en man men kille) mina drömmar. Shit börjar tro att han är en stalker..  :S haha Nej men skämt och sidor! Något händer?! :O vad? 

Till de läsare som börjar att läsa min blogg och undrar om jag bara skriver om denna makalösa(man) kille, så kommer det ett svar här.
JA!! Just nu är det väldigt mycket om detta span, men jag lovar att det ska skrivas om andra saker med. Så småningom när jag tröttnat på  detta span. :P haha Vilket inte kommer att bli på ett bra tag, hoppas du inte slutar att läsa bara för detta! Det är kul att se att så många läser om en tokig students liv!

Tills vi möts igen, ha ögonen öppna.. Någon kanske spanar in just dig!